diumenge, 13 de desembre del 2009

La cara i la creu de la UAB

La CARA

A les biblioteques de la Universitat Autònoma de Barcelona hi pots trobar de tot. A part tens molt on triar, ja que la UAB disposa de més de 3 biblioteques molt ben equipades on pots cercar allò que vols i més hi tot. A més, disposa de sales aïllades per poder realitzar treballs en grup o altres activitats per no molestar els altres usuaris; té a la disposició a més de llibres i documents diversos, revistes, pel·lícules i documentals i tot el que et puguis imaginar!! Si ets una rata de biblioteca com jo, t'hi sentiràs com peix en un cove!



La CREU
Les escombraries i la manca de contenidors de reciclatge és un problema bastant greu.
El primer cas és més difícil, perquè sempre hi ha gent que llença deixalles al terra, i no es pot anar controlant tot el dia si alguna persona ha llençat alguna brossa.
El segon cas es tracta de instal·lar contenidors de reciclatge en tot el recinte de l'Autònoma, tan a dins dels edificis com a fora.

Per això, si volem que les persones siguin menys incíviques, la UAB podria fer tallers de civisme i que facin veure a la gent la importància del reciclatge.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada